Burganbank İnternet Bankacılığı EFT İşlem Saatleri ve Ücretleri

İnternet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmet kanalında sürekli güncellemeler yaparak dijital hizmet kanallarını müşterileri için her geçen gün daha kullanışlı hale getirmeyi amaçlayan Burganbank, çeşitli bürokratik nedenlerle günün 24 saati EFT hizmeti verememektedir. Bu kapsamda Burganbank internet bankacılığı EFT işlemi ve ücretleri gibi detaylara değinmek, EFT ile ilgili bilinmesi gerekenleri aktarmak yararlı olacaktır.

Burganbank EFT İşlemi

Bir Burganbank müşterisi farklı bir banka müşterisine para transfer ettiğinde bu transfere elektronik fon transferi ya da kısaca EFT denilir. EFT işlemi iki banka arasında gerçekleşen bir ödemedir ve mevzuat  gereği bankalar arasında gerçekleşen ödemelere Merkez Bankası’nın aracılık etmesi gerekmektedir. Bu bilgi, EFT’nin sadece belirli saatler arasında yapılabilmesinin nedenini anlamak için önemlidir.

Burganbank EFT Saatleri

Burganbank, müşterilerine 09:00 ile 16:30 saatleri arasında EFT hizmeti sunmaktadır. 09:00 ile 16:30 saatleri arasında verilen EFT emirleri aynı gün içerisinde karşı banka hesabına gönderilecektir. Bu saatler arasında  verilmeyen EFT emirleri için bir sonraki ilk iş gününün beklenmesi gerekmektedir. EFT, resmi tatil ya da idari tatil günlerinde karşı hesaba geçmez.

Burganbank EFT Ücretleri

İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılık uygulaması üzerinden EFT yapan müşterilerin 5 TL ücret ödemesi yapması gerekir. 5 TL’lik bu ödeme EFT’nin miktarıyla ilgili değildir, yapılan her EFT için miktarından bağımsız olarak 5 TL masraf ödemesi yapılması gerekir.

burganbank internet bankaciligi
burganbank internet bankaciligi eft ucretleri ne kadar

Burganbank EFT Limiti

Burganbank mütşerileri gün içerisinde 100 bin TL’ye kadar EFT yapabilir. İnternet bankacılığı uygulaması için atanan bu üst limit müşterilerin güvenliğini sağlamak içindir ve şubeye başvurulması halinde anında yükseltilebilir.

Günlük EFT limitinin yükseltilmesi için mutlaka şubeye gidilmesi gerekmektedir, imzalı formun teslim edilmesi halinde banka personeli günlük işlem limitini yükseltmeye yetkili olur.

Günlük EFT limitinin düşürülmesi hesaba ilişkin artırılmış bir  güvenlik anlamı taşıdığı için bu işlemin gerçekleşmesi adına şubeye gidilmesi gerekmez, çağrı merkezini arayarak ya da en internet bankacılığı uygulaması üzerinden güvenlik sekmesine girip günlük EFT limitinin istenilen miktara düşürülmesi mümkün olur.

Bilinmesi Gerekenler

Bankalar günlük işlem limitini hizmet kanalı özelinde atar ve bu kapsamda internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmet kanalına ek olarak şube ve telefon bankacılığı hizmet kanalları da bulunur. Burganbank müşterileri tek seferde 125 bin TL’ye kadar EFT yapabilmek için internet bankacılığına ek olarak telefon bankacılığından da yararlanmak durumundadır. 100 bin TL ile 125 bin TL arasındaki ödemeleri gün içerisinde şubeye gidilmesine gerek kalmadan yapabilmek için 100 bin TL’lik internet bankacılığı EFT’sinden sonra arta kalan kısım için 0850 222 8 222 numaralı çağrı merkezi aranmalı ve 25 bin TL üst limitine kadar bir EFT emri  daha verilmelidir. İki parça halinde yapılan bu ödeme şekli zorunda kalmadıkça tavsiye edilmez.

Ayrıca Burganbank İnternet Bankacılığı Açmak İçin İlk Şifre Alma bilgilerini merak ediyorsanız kısa süre içerisinde https://internetbankaciligi.tv/burganbank-internet-bankaciligi-acma-icin-ilk-sifre-alma/ adresinden inceleyebilirsiniz.

coreldraw

Türkiye’de en iyi arkadaş sitesine tanıtım yapıyoruz..
Şişli
Suadiye
Sultanbeyli
Taksim
Topkapı
Tuzla
Ümraniye
Üsküdar
Yenibosna
Zeytinburnu